Προφίλ εταιρείας

Onar World

Χοντρικό και λιανικό εμπόριο

 Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια καινούρια εταιρεία στο χώρο του λιανικού και χοντρικού εμπορίου με μια ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας. Στόχος μας είναι η άμεση ανταπόκριση και η καλύτερη εξυπηρέτηση στις ανάγκες των καταναλωτών μας ή και συνεργατών μας

 Οι αξίες μας

Οι αξίες μιας εταιρείας δεν είναι μια θεωρητική έννοια. Επηρεάζουν τις λειτουργίες της εταιρείας και καθορίζουν τον τρόπο που εργαζόμαστε, αποφασίζουμε, προσλαμβάνουμε, συνδιαλεγόμαστε μεταξύ μας, με τους πελάτες ή τους συνεργάτες μας. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ποιες είναι αυτές οι αξίες και να τις κάνουμε πράξη στην εργασιακή μας καθημερινότητα και στην κουλτούρα της εταιρείας μας.

Για παράδειγμα, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη είναι θεμελιώδεις αρχές για την καλή λειτουργία μιας εταιρείας. Το γεγονός ότι ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας να εκφράσουν ελεύθερα τις απόψεις τους και τις ακούμε με θετική διάθεση και ανοιχτό μυαλό φανερώνουν ότι σεβόμαστε τους ανθρώπους και την γνώμη τους.

Αλλά πέρα από αυτό, είναι δεδομένο ότι όταν συμπεριφερόμαστε στους συνανθρώπους μας, και όχι μόνο στους συναδέλφους, με ευγένεια και σεβασμό, κάνουμε την επικοινωνία και τη συνεργασία μας πιο εύκολη και χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης που μας πάνε ένα βήμα πιο κοντά στο συλλογικό στόχο.

Όταν δουλεύουμε ομαδικά σαν ένας, μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, στοχεύοντας στη συλλογική επίδοση και στην κοινή δέσμευσή μας για το αποτέλεσμα.

Είναι ανάγκη για κάθε σύγχρονη εταιρεία να χρησιμοποιεί ως όχημα την δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα της με στόχο την επίλυση κάθε προβλήματος που αφορά τους πελάτες της.

Για αυτό μοιραστείτε με τους συναδέλφους σας ακόμα και τις πιο τρελές σας ιδέες!

Οι δημιουργικές και “out of the box” ιδέες είναι αυτές που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε από τον ανταγωνισμό, θα ενθουσιάσουν τους πελάτες της εταιρείας μας και θα συνεχίσουν να μας απογειώνουν!

Είμαστε δυναμικοί, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για να πετύχουμε τους στόχους μας και κινούμαστε μεθοδικά με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα!

Μόνο αν επιδιώκουμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και μόνο με πάθος μέχρι την ολοκλήρωση των στόχων μας, θα εξελισσόμαστε και θα εδραιωνόμαστε με πνεύμα νικητή! Οι αξίες μας είναι αυτές που θα κρατήσουν την ομάδα ενωμένη και θα την εξελίξουν.

Δεν επαναπαυόμαστε, εξελισσόμαστε και συνεχίζουμε να προσφέρουμε μοναδικές καθημερινές εμπειρίες εσωτερικά στην εταιρεία με στόχο να κάνουμε το εργασιακό μας περιβάλλον πολύχρωμο, πιο ευχάριστο και πιο αποδοτικό για όλους μας!

Οι αξίες μας καθορίζουν την ταυτότητα και τους στόχους της εταιρείας μας, καθοδηγούν τις δράσεις μας και διαμορφώνουν το κοινό μας όραμα!

Οι αξίες μας είμαστε εμείς